Prøv gratis i 30 dage
Prøv gratis i 30 dage

Ofte stillede spørgsmål


Har du spørgsmål? Så har vi svarene. Kan du ikke finde dit svar her, så tøv ikke med at kontakte vores support. Vi vil så gerne hjælpe.

JA

Det er i hvert fald vores mål.

Vi vil levere markedets bedste og mest simple indholdstyrringssystem (CMS), som kan styres af alle uanset IT-niveau. Vi producerer oprettelses-videoer til alle de funktioner, som vores flotte og funktionelle skabeloner indeholder, så du stille og kan bygge din hjemmeside bid for bid.

I øvrigt sidder vi også klar ved telefonen til at hjælpe dig, hvis der alligevel er noget, der måtte drille.

Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig godt i gang med din nye hjemmeside. Du kan hente vores korte startguide (læsetid 2 min.), så er du let og hurtigt i gang. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte support på telefon: +45 60 60 67 86 eller e-mail: support@zitekick.dk.

Vi svarer alle mails sendt til support@zitekick.dk hurtigst muligt, dog senest indenfor 24 timer.

Du er også velkommen til at kontakte support på telefon: +45 60 60 67 86 alle hverdag fra kl. 8.00 - 16.00.

JA

Du ejer selv din hjemmeside og alle tekster og billeder, der ligger derpå.
Zitekick er et værktøj til at bygge hjemmesider med, og du kan vælge at have en eller flere skabeloner tilknyttet din konto, som hver har deres eget indhold og hver deres hjemmeside. De tekster du indtaster, og de billeder du uploader i dette værktøj til hver skabelon er stadig dine, selvom de ligger på vores server.
Hvis du en dag ønsker at forlade Zitekick, men gerne vil beholde din hjemmeside, kan vi overdrage domænet til dig, såfremt det er Zitekick, der administrerer det. Alt indholdet er dit og følger naturligvis med ved en overdragelse. Hvis du selv administrerer det, skal du blot opsige dit abonnement for den pågælgende skabelon på oversigten. Ved opsigelse af et abonnement til en skabelon, fjerner vi alt indholdet på vores server, og du kan ikke længere vedligeholde den skabelon i Zitekick.
Bemærk, at efter en opsigelse vil din hjemmeside stadig fungere. Den kan blot ikke længere vedligeholdes fra Zitekick. Hvis du har flere skabeloner, påvirkes de ikke af en opsigelse af et enkelt abonnement.

Kontakt support på telefon: +45 60 60 67 86 eller e-mail: support@zitekick.dk.

JA

Hvis domæne er en del af dit medlemsskab, vil du få domænet overdraget, hvis du opsiger dit medlemsskab.
Vi vil meget gerne hjælpe, hvis du skulle opleve problemer med Zitekick, eller af andre årsager ikke synes, vi lever op til dine forventninger. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at imødekomme dine ønsker til din hjemmeside.

Ønsker du alligevel at opsige dit medlemskab hos Zitekick, skal du blot sende en mail til os på support@zitekick.dk, hvor du giver os besked om, at du ønsker at opsige dit medlemskab. For vi kan nå at behandle din opsigelse, skal vi modtage den senest 15 dage inden, dit medlemskab bliver fornyet. Vi sender herefter en mail, hvor vi kvitterer for modtagelsen af din opsigelse.

Hvis du logger ind på din Zitekick konto, kan du se, hvornår dit abbnonnement bliver fornyet.

Hvis du fortryder din opsigelse, er det vigtigt, at du giver os besked senest 10 hverdage inden opsigelsesdatoen, så kan vi sørge for at dit abonnement fortsætter uændret.
.